Μετά από ένα περίπου τρίμηνο απουσίας από το νησί μας, βρίσκομαι και πάλι μαζί σας.

Ένα ταξίδι λίγων ημερών λόγω υποχρεώσεων μεταβλήθηκε σε ένα μαραθώνιο για μένα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, της απαγόρευσης πτήσεων που δεν μου επέτρεπαν να επιστρέψω.

Ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο χρονικό διάστημα στο οποίο, όπως όλοι γνωρίζετε, είχα μία σημαντική ανθρώπινη, οικογενειακή απώλεια που με γέμισε πόνο και θλίψη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΣΥΡΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Αισθάνομαι την ανάγκη πριν από όλα να ευχαριστήσω  όλους τους συνεργάτες μου στον Δήμο που σε καθημερινή επικοινωνία μαζί μου, στήριξαν την δραστηριότητα του Δήμου σε μια δύσκολη περίοδο.

Είμαι ανάμεσά σας και πάλι, αισθάνομαι δυνατός και είμαι γνώστης των καταστάσεων.

Επέστρεψα έχοντας σκεφτεί καλά πως θα επιταχύνουμε την δράση του Δήμου, πως θα επιτύχουμε το σύνολο των στόχων που έχουμε θέσει και θα πραγματοποιήσουμε τις παρεμβάσεις και τα έργα που έχουμε δρομολογήσει.

Είμαι πια στο νησί μας πιο αποφασισμένος από ποτέ να δώσουμε νέα ώθηση στην Κάρπαθο.

Η επόμενη περίοδος δεν θα είναι εύκολη. Ο κίνδυνος της πανδημίας είναι πάντα παρών.

Η οικονομική κρίση λόγω του κορονοϊού έρχεται με δύσκολες τις προβλέψεις που γίνονται.

Μπορούμε  όμως  να   τα καταφέρουμε   εργαζόμενοι   όλοι μαζί, τίμια και δίκαια, με σχέδιο, αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα.

Μπορούμε και  θα  τα  καταφέρουμε.

Ήρθε η ώρα να ανάψουν για τα καλά οι μηχανές για ανεβάσουμε την Κάρπαθο, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα, να βάλουμε το νησί μας σε νέα, δυναμική, αναπτυξιακή τροχιά.

Κάρπαθος   09   Ιουνίου   2020

Ο   Δήμαρχος   Καρπάθου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΜ. ΝΙΣΥΡΙΟΣ