- Καρπαθιακή - https://www.karpathiaki.gr -

Βράβευση των αποφοίτων του Λυκείου της Η.Ν. Κάσου – νεοεισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος υποδέχθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου για την τιμητική βράβευση τους, τους παρακάτω  νεοεισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και αποφοίτους του Λυκείου της Η.Ν. Κάσου:

[1]

Ο κ. Ερωτόκριτος απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του και ότι καλύτερο στην νέα τους πορεία και καλή δύναμη με την προτροπή μετά την απόκτηση του πτυχίου τους να επιστρέψουν και να υπηρετήσουν στον τόπο καταγωγής τους.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν και συνεχάρησαν τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικολέττα Σοφίλα, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κώστας Περσελής, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δημήτρης Φραγκούλης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Μαστροπαύλος πρόεδρος της ΚΟΔΕΔΗΚ, ο Ντίνος Ζαχάρης και o Μανώλης Παρλής. Ο Πρόεδρος της Κασιακής Αδελφότητας Αμερικής Αντώνης Περσελής, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών σωματείων Αθηνών Πειραιώς Γιάννης Φραγκούλης, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου εν Ελλάδι Κασίων ο Χάρης Βάλλας και η Μαρία Τσακίρη, η διευθύντρια του Γυμνασίου και Λ.Τ. Η.Ν. Κάσου Αντωνία Δεγαΐτα και ο προϊστάμενος του Λιμενικού σταθμού Η.Ν. Κάσου Γιώργος Γιαμαλάκης.