Την Παρασκευή 12 Αυγούστου η ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ και η ΚΟ.ΔΕ.ΔΗ.Κ (Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Η.Ν. Κάσου) συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του βιβλίου της αγαπητής μας συμπατριώτισσας Διονυσίας Καραχάλιου και του Ανδρέα Μαρή.  

 Ήταν μια παρουσίαση λέξεων και εικόνων, συναισθημάτων και αποκαλύψεων σε μια έκδοση της «Διάνοιας», με υπέροχη εικονογράφηση από τον Παναγιώτη Μητρούση.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Η.Ν. Κάσου “Ν.Γ Μαυρής”, είχε ως συντονιστή τον  δημοσιογράφο – συγγραφέα  Μηνά Βιντιάδη. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε  ο Πρόεδρος της “ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ” Μηνάς Μαλανδρής. Απαγγελίες ποιημάτων έγιναν από τους ηθοποιούς Φανή Παρλή, Μάκη Κατσανέα και την Κέλλυ Βαρθολομαίου.

Εκτός από τους φίλους του βιβλίου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ηλίας Μαστροπαύλος, Πρόεδρος της ΚΟ.ΔΕ.ΔΗΚ. Η.Ν. Κάσου, ο κ. Χάρης Κ. Βάλλας, εκπρόσωπος του “Συλλόγου των εν Ελλάδι Κασίων” ο κ. Γιάννης Φραγκούλης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων και μέλος της “ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ”.

Ακολούθησε μία όμορφη συζήτηση  με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς δημιουργήθηκαν σκέψεις και  ερωτήματα από τους παρευρισκόμενους σχετικά με τους  νέους Κασιώτες συγγραφείς και την συμμετοχή του  μεγάλου αριθμού της νέας γενιάς μας  στην συγκεκριμένη παρουσίαση. Μας  δίνει χαρά και ικανοποίηση γιατί είναι η ελπίδα να προωθούμε τέτοιες προσπάθειες.

Η βραδιά έκλεισε ιδανικά  με “μαντινάδες αγάπης” που ερμήνευσαν οι μουσικοί Νεκτάριος Σταματάκης και Ηλίας Διακάκης, υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσέληνου.

Η Διοικούσα Επιτροπή της «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ»