- Καρπαθιακή - https://www.karpathiaki.gr -

Βάϊος Ντρισμπιώτης: Η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον και την σταθερότητα της χώρας είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σε πρόσφατο δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στις 13/05/2022 από την οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Καρπάθου για το κυβερνητικό τους έργο την πενταετία συγκυβερνήσεως τους με τους ΑΝ.ΕΛ για την Κάρπαθο, θα τους συμβουλεύαμε να μην αναφέρονται σε ανακρίβειες και ψέματα, όπως είναι και η πάγια τακτική του κόμματος τους να παραπλανούν και να παραπληροφορούν τον Ελληνικό λαό.

[1]

Βάϊος Ντρισμπιώτης, πρόεδρος ΔΗΜ.ΤO ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Θα θέλαμε λοιπόν να τους θυμίσουμε ότι ξέχασαν  να μας αναφέρουν  ότι:

Επί  κυβερνήσεως τους, έγινε η  κατάργηση  των χαμηλών συντελεστών  Φ.Π.Α  στα νησιά μας.

Επίσης με την μη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας αυτό είχε ως αποτέλεσμα την  κατακόρυφη αύξηση των μεταναστευτικών  εισροών  με ότι αυτό συνεπάγονταν     για τις τοπικές οικονομίες των νησιών και την καθημερινότητα των κάτοικων τους .

Με την εφαρμογή της απλής αναλογικής στις αυτοδιοίκητες εκλογές  του 2019, που είχε ως  αποτέλεσμα  την μην λειτουργικότητα των Δήμων και των Περιφερειών της χώρας, με αποτέλεσμα να γίνουν πολλές νομοθετήσεις από την κυβέρνηση για την κυβερνησιμότητα  των δήμων.

Αναφέρουμε λοιπόν μερικές από τις κύριες παρεμβάσεις  της έως τώρα  Κυβερνήσεως της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αφορούν το νησί μας, έτσι ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες  αλλά και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Της Καρπάθου, ώστε αν μπορούν, να ασκήσουν και μια πιο σοβαρή και εποικοδομητική  αντιπολίτευση.

Αναφερόμαστε μόνο για τις ενέργειες-παρεμβάσεις  που έγιναν για το νησί της Καρπάθου (σίγουρα κάποια θα μας διαφεύγουν)  γιατί αν αναφερόμασταν για το συνολικό έργο της κυβέρνησης να είστε σίγουροι ότι θα θέλαμε αρκετό χρόνο και αρκετές σελίδες για να τα αποτυπώσουμε όλα.

Και όλα αυτά σε μια διαρκή περίοδο κρίσεων. Η κρίση με την γείτονα χωρά στον Έβρο το 2020 και η πίεση που ασκεί καθημερινά με τις μεταναστευτικές  ροές. Η παγκόσμια υγειονομική κρίση του covid 19. Ο πόλεμος Ρωσίας -Ουκρανίας και η ενεργειακή και οικονομική κρίση που έχει επέλθει  σ’ ολόκληρο τον πλανήτη.

Το αλάθητο δεν το έχει κάνεις και σίγουρα θα γίνουν λάθη και παραλήψεις, αλλά με σοβαρό  προγραμματισμό, με κύριες παρεμβάσεις και νομοθετήσεις η μονή πολίτικη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον και την σταθερότητα της χώρας είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όσο για την “επιστροφή του λογαριασμού“ που αναφέρετε η Αξιωματική Αντιπολίτευση στα διάφορα σποτάκια να είναι σίγουρη ότι στο τέλος της τετραετίας θα της έρθει ο εκκαθαριστικός.

ΒΑΙΟΣ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜ. ΤΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ