Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Καρπάθου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τόσο τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ιωάννη Νισύριο, όσο και τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχαήλ Μανωλάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρπάθου.

Με πνεύμα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, αποφάσισαν και εν τέλει επιχορήγησαν ένα σημαντικό μέρος των λειτουργικών δαπανών του συλλόγου, μετά από το πλήρες αίτημα που κατατέθηκε.

Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, ο Δήμος Καρπάθου κατέστη και πάλι αρωγός της προσπάθειας που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια με συνεχόμενο καθημερινό αγώνα, στηρίζοντας τον και πάλι μετά από μία πενταετία.

Η συγκεκριμένη στήριξη είναι μια υλική και ηθική ικανοποίηση, αλλά και αναγνώριση της προσπάθειας του “Ποσειδώνα” Καρπάθου, δίνοντας παράλληλα στον σύλλογο μας την δυνατότητα να συνεχίσει να εκπροσωπεί την Κάρπαθο στα Δωδεκάνησα ως ο μοναδικός αθλητικός πρεσβευτής του νησιού.

Θα θέλαμε ξεχωριστά και ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε την Οικονομική Επιτροπή του συλλόγου που συστήθηκε μετά από απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης, καθώς η συμβολή τους στην κατάθεση του συγκεκριμένη φακέλου προς το Δήμο Καρπάθου ήταν καθοριστική για την αποδοχή του αιτήματος επιχορήγησης.

Η γεμάτη ανιδιοτέλεια προσφορά τους, οι γνώσεις τους και κυρίως η διάθεση τους να είναι κοντά στον σύλλογο αυτή την δύσκολη περίοδο, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αλλά και τρανή απόδειξη ότι ο “Ποσειδώνας” είναι τα μέλη του.

“ΠΟΣΕΙΔΩΝ” ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2020 – 2021

Τέλος, οφείλουμε και πάλι να ευχαριστήσουμε τον απλό κόσμο, τους απλούς φιλάθλους και υποστηρικτές που αυτές τις δύσκολες χρονιές για όλους, στηρίζουν τον σύλλογο σε όλες τις δράσεις του.

Ιδιαιτέρως δε, τους χορηγούς της ανδρικής ομάδας, της Ακαδημίας και του Δημοτικού Γηπέδου Πηγαδίων.

Κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που παρουσιάζονται, ο “Ποσειδώνας” Καρπάθου συνεχίζει καθημερινά να προσφέρει άθληση σε πάνω από 150 αθλητές και να κάνει υπερήφανους όλους τους Καρπάθιους απανταχού της οικουμένης.

Σας ευχαριστούμε…

Μια ομάδα, ένα νησί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!