Στην ανακοίνωση του δημάρχου ΚΑΡΠΑΘΟΥ στις 23/9/2021 αναφέρει ότι:

1) Υπάρχει κοινή απόφαση των τριών παρατάξεων που εκπροσωπούνται στον δήμο ΚΑΡΠΑΘΟΥ (ΝΕΑ ΠΝΟΗ, ΑΠΕΚ, ΝΕΑ ΑΡΧΗ) για συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του Δήμου μας.

Πρόκειται για καινοτόμα υπερβατική πρωτοβουλία από τις πολύ λίγες που μπορεί κάποιος να βρει στην ιστορία της χώρας και την πορεία της Αυτοδιοίκησης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όλοι Εμείς που δώσαμε ένα αγώνα μέρες και νύχτες αγωνίας και έχουμε κάνει τα πάντα να εκλεγείς ΕΣΥ Δήμαρχος, έφτασες στο σημείο να εκδιώξεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όλους τους συμβούλους της παράταξης μας από την διοίκηση του Δήμου εκτός από εσάς και τον πρόεδρο του Δ.Σ.

Και έρχεστε τώρα με ένα ακόμα ψέμα στην ανοιχτή επιστολή σας να δηλώνετε ότι ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» ΚΑΙ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΠΟΤΕ.

«Όλη η Κάρπαθος σας ξέρει ότι λέτε ψέματα μέρα, νύχτα», όπως χαρακτηριστικά σας είπε ο καινούργιος Αντιδήμαρχος σας κ. Βασιλαράκης σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η “ΑΠΕΚ” και η “ΝΕΑ ΑΡΧΗ” έκαναν συνεδριάσεις των παρατάξεων τους και απεφάσισαν ότι απεφάσισαν.

ΕΜΕΙΣ;

Εκτός και αν νομίζετε ότι η παράταξη είστε εσείς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ και μπορείτε να συνεδριάζετε μόνοι σας και να παίρνετε αποφάσεις οι 2 για τους 8!!!!!

2) Το ίδιο έχω χρέος να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας που στάθηκαν στο πλάι μου όλο αυτό το διάστημα και θέληση τους ήταν τίποτα να μην μπει εμπόδιο στην πορεία του Δήμου.

Όσον αφορά δε στους δημοτικούς συμβούλους, που για λόγους προσωπικών σχεδιασμών και φιλοδοξιών δημιούργησαν όλη την έκρυθμη για τον Δήμο κατάσταση, παίρνουν πια την οριστική απάντηση από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ για ενστάσεις που έκαναν προσπαθώντας να στηρίξουν πως ότι πρωτοβουλίες αναλήφθηκαν δεν στηρίζονται στον Νόμο, πήραν αποστομωτική απάντηση και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μπορείτε να μας πείτε για ποιους συνδημότες μιλάτε;
Μήπως εννοείτε τους παρατρεχάμενους, τους περίεργους που σας πλαισιώνουν κατά καιρούς, τους συγγενείς σας, και τους αρχηγούς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης;
Μάλλον και εδώ θα ψεύδεστε αν δεν μας πείτε ποιοι σας παρότρυναν να κάνετε αυτές τις αθλιότητες στους ανθρώπους που σας έκαναν Δήμαρχο.

Μας μέμφεσται  για το ότι καταφύγαμε στην δικαιοσύνη.

Με σας δήμαρχο δεν έχουμε άλλο τρόπο να αντιμετωπίσουμε την κατάφορη παραβίαση της λαϊκής εντολής.

Την οποία εσείς γράψατε «στα παλιά σας τα παπούτσια» σαν άνθρωπος χωρίς ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, απέναντι στους ανθρώπους που μας επέλεξαν να διοικήσουμε τον Δήμο.

Είστε υπόλογος γιαυτές τις ενέργειες σας απέναντι στους συναδέλφους σας ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ «ΝΕΑ ΠΝΟΗ»
ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ.
ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΝΙΣΥΡΙΕ!