Την πλήρη ικανοποίηση του για την τοποθέτηση του κου Νικολάου Χαραλάμπη, μέλους του ΤΕΕ Δωδεκανήσου στη θέση του διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Νοσοκομείου της Λέρου, εκφράζει με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κος Αντώνης Γιαννικουρής.

Αντώνης Γιαννικουρής.- Νίκος Χαραλάμπης

«Θέλω να εκφράσω και δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συνάδελφο μηχανικό και επί σειρά ετών αντιπρόεδρο και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, Νικόλαο Χαραλάμπη, για την τοποθέτηση του στη θέση του διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου -Νοσοκομείου της Λέρου.

Είμαι σίγουρος, ότι σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία, ο Νίκος Χαραλάμπης, μπορεί  να φέρει σε πέρας και με απόλυτη επιτυχία την επίλυση των προβλημάτων που καταγράφονται σε καθημερινή βάση. 

Το παραπάνω, επιβεβαιώνει η ενασχόληση του με τα κοινά επί σειρά ετών στον τόπο μας, η διοίκηση που άσκησε σε ότι κι αν ανέλαβε καθώς επίσης και η υποδειγματική του συνεργασία με στελέχη υπηρεσιών και συναδέλφους μας.

Ως πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, θα πράξω αυτό που έχω χρέος: θα είμαι στο πλευρό του, βοηθώντας τον και στηρίζοντας τον με ενέργειες και παρεμβάσεις τέτοιες που θα διευκολύνουν το δύσκολο ομολογουμένως έργο του. Η επιτυχία στο έργο που καλείται να φέρει σε πέρας, θα είναι επιτυχία της ίδιας της κοινωνίας και των νησιών μας».