Είναι πάντα χαρά και τιμή μας, να ενισχύσουμε με την παρουσία μας δράσεις, όπως αυτή της χθεσινής βραδιάς, 20/3/2021, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην οποία τρεις εκ των τεσσάρων χορηγών κατάγονται από την Κάρπαθο.

Οργανωμένη από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Μεταμοσχευμενων Καρδιάς – Πνευμόνων “Η Σκυτάλη”, με σκοπό να μεταφέρει το μήνυμα της διάδοσης της δωρεάς οργάνων καθώς και των μεταμοσχευσεων, υποστηρίχθηκε από τους συμπατριώτες μας, Αναστασία Χιωτάκη-Mαστρομηνά, Allegory Boutique Hotel, την Kawa coffees Ipanema Espresso και το Ευρωπαϊκό Καρδιολογικό Ινστιτούτο, υπεύθυνος του οποίου είναι ο καρδιολόγος Γιώργος Ρουσσάκης!

Αναστασία Χιωτάκη-Μαστρομηνά, Allegory Boutique Hotel-Έφη Ιωαννίδου-Παπουτσάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Αττικής

Βδόξη Νικολαίδου, π. πρόεδρος του Συλλόγου Πηγαδιωτών-Αναστασία Χιωτάκη-Μαστρομηνά, χορηγός-Έφη Ιωαννίδου Παπουτσάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Πηγαδιωτών Αττικής

Σοφία Δρακογιάννη-Φαίη Δρακογιάννη-Ήρα Δρακογιάννη-Αναστασία Χιωτάκη- Μαστρομηνά – Έφη Ιωαννίδου Παπουτσάκη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ-ΕΦΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Με τη συμμετοχή των εξαιρετικών ηθοποιών Ανδρέα Κωνσταντίνου, Μαρίας Τζομπανάκη και της πιανίστας και μουσικολόγου  Τατιάνας Παπαγεωργίου, διατρέξαμε τη ζωή και το έργο του Frederick Chopin μέσα από τις προσωπικές του επιστολές, 212 χρόνια από τη γέννηση του υποστηρίζοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της βραδιάς.

Οι ηθοποιοί Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μαρία Τζομπανάκη και η πιανίστας – μουσικολόγος  Τατιάνα Παπαγεωργίου,

“Μην κρατάτε τα όργανα σας για τους Ουρανούς.

Οι Ουρανοί ξέρουν ότι τα χρειαζόμαστε στη Γη!”.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Πηγαδιωτών Αττικής

Έφη Ιωαννίδου-Παπουτσάκη